Biezonderwijs > Werken en Leren

Werken en leren bij Biezonderwijs

Binnen Biezonderwijs vinden we persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk. Daar investeren we dan ook graag in. Zo bieden we, met onze Biezonderwijs Academie, een breed aanbod van opleidingen en trainingen die jou helpen om het beste uit jezelf én uit onze leerlingen te halen. De weg die jij daarin wil bewandelen, bepaal je grotendeels zelf. Zo bouwen we met elkaar een organisatie waar onze professionals zelf regie hebben over hun loopbaan.

Bekijk vacatures voor:

Biezonderwijs als Werkgever

Biezonderwijs telt 9 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar,  (sbo, so, vso en praktijkonderwijs) en een eigen expertisecentrum De Kracht. Met 600 enthousiaste collega’s zetten we ons elke dag in voor passend onderwijs aan ruim 1900 jongeren in Midden-Brabant. Wij bereiden hen zo goed als mogelijk voor om weerbaar en wendbaar te zijn in de toekomst. Ons expertisecentrum De Kracht ondersteunt onderwijspersoneel en leerlingen met behulp van trainingen, coaching, begeleiding, onderzoek en advies. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle toppers met een onderwijsbevoegdheid (of je voldoet aan de mijlpalenregeling). Ben je benieuwd welke werkplek binnen Biezonderwijs bij jou past? Bekijk onze video’s en zie wat iedere school zo uniek maakt.

Bekijk onze video’s

Biezonderwijs Academie

Bij Biezonderwijs willen wij dat al onze professionals gezond, goed en met plezier kunnen werken en leren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich steeds weer blijft ontwikkelen. Daarin heb je bij ons de regie in eigen hand. Je staat dus zelf aan het roer van jouw loopbaan. Je kunt hiervoor gebruik maken van het uitgebreide aanbod van onze Biezonderwijs academie. Hier vind je allerlei opleidings-, trainings- en coachings-mogelijkheden op zowel het vakinhoudelijke als het persoonlijke vlak.

Zo geven wij jou de ruimte om een leven lang te leren.

Lees meer

Loopbaanpoule

Waar anderen ongeduldig worden of misschien de moed op geven, ga jij door. Jij bent die leraar die kinderen, jongeren en ouders zich na jaren nog kunnen herinneren. Wil jij écht het verschil maken voor kinderen en jongeren en wil jij jezelf verder ontwikkelen en oriënteren? Dat kan! In onze loopbaanpoule kun je in de verschillende vormen van onderwijs mee draaien om zo te bekijken wat het beste bij je past.

Lees meer

Zij-instromers

Denk jij al langer na over de volgende stap in jouw carrière? Wil jij van betekenis zijn in een sector die er toe doet? En loop je warm voor kinderen waarbij het leren en ontwikkelen niet vanzelf gaat? Stap dan over naar het specialistisch onderwijs. Onze medewerkers zitten te springen om leuke, nieuwe collega’s. Ben jij die doorzetter die een paar jaar wil investeren om uit te groeien tot een goede leerkracht? Dan is ons zij-instroomtraject vast iets voor jou!

Lees meer

Stages

Biezonderwijs is regelmatig op zoek naar stagiaires met veel positieve energie. We zoeken studenten die warm lopen voor onze doelgroep leerlingen. Die niet bang zijn om vragen te stellen. Wil jij elke dag leren en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken? Volg jij de PABO, of doe jij een studie in de richting van Pedagogiek/toegepaste psychologie en wil jij ervaring opdoen binnen het specialistisch onderwijs? Kom bij ons stage lopen en meld je aan!

Lees meer

Altijd op de hoogte van vacatures

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.