Biezonderwijs > Disclaimer

Disclaimer

De website Biezonderwijs.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij doen er ook alles aan om de website juist en actueel te houden. Toch kan het zijn dat informatie op onze site een keertje niet klopt. Kom je informatie tegen die incorrect of verouderd is, laat het ons dan weten en mail ons op communicatie@biezonderwijs.nl

Auteursrecht

Alles wat op onze website staat, is van Biezonderwijs. Het gaat dan bijvoorbeeld over teksten, foto’s, filmpjes en pdf-bestanden. Dit heet auteursrecht. Dit betekent dat je informatie van onze site niet zomaar mag gebruiken. Wil je iets kopiëren, of gebruiken, neem dan contact met op ons via communicatie@biezonderwijs.nl.

Privacy

Op sommige plekken in de website vragen wij je om gegevens in te vullen. Wij gaan hier natuurlijk integer en vertrouwelijk mee om. Er zijn twee redenen waarom wij gegevens soms toch delen met anderen:

  • Als er duidelijk bij staat dat wij jouw gegevens doorgeven.
  • Als we dit vanuit de wet moeten. Denk dan aan de overheid of de politie.

Wil je meer weten over onze privacy-aanpak.

Altijd op de hoogte van vacatures

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.