Biezonderwijs > Werken en Leren > Loopbaanpoule

Loopbaanpoule

We zoeken altijd enthousiaste collega’s voor onze loopbaanpoule van docenten en leerkrachten. Je krijgt hier de kans om kennis te maken met onze verschillende scholen (SO, VSO, SBO en praktijkonderwijs) om op langere termijn jouw plek bij ons te vinden. Op deze manier leer je Biezonderwijs kennen en ontdek je de verschillende soorten onderwijs die wij bieden.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een groot hart voor onze doelgroep en een PABO-diploma. Beschik je niet over een PABO-diploma,  maar heb je wel een eerste- of tweede graad bevoegdheid? Dan ontvangen we ook graag je sollicitatie!

Heb jij geen onderwijsbevoegdheid maar spreekt werken bij Biezonderwijs jou wel aan? Kijk dan hier om te kijken of er mogelijkheden zijn als zij-instromer.

Verder vragen we dat je:

  • Gedreven bent om elke dag het beste uit jezelf te halen.
  • Flexibel en betrokken bent om elke leerling zijn/haar eigen onderwijs te bieden.
  • Persoonlijk wilt groeien en graag kennis wilt delen met onze collega’s.
  • Graag samen met ons hét verschil maakt.

We zoeken zowel ervaren als startende collega’s. Dus ben je nieuw op de arbeidsmarkt, twijfel dan niet en solliciteer voor de loopbaanpoule!

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.