Biezonderwijs > Wij zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s. Kom jij werken bij Biezonderwijs?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s. Kom jij werken bij Biezonderwijs?

Waar anderen ongeduldig zouden worden of misschien de moed op zouden geven, ga jij door. Jij bent die leerkracht die kinderen en ouders zich na jaren nog kunnen herinneren. Hun verhalen zullen gaan over hoe betrokken je was en dat je écht het verschil hebt gemaakt tijdens hun schooltijd. Herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag met je in contact.

Biezonderwijs telt 7 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar,  (sbo, so, vso en praktijkonderwijs) en een eigen expertisecentrum De Kracht. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een community van 600 wereldverbeteraars  met een passie voor gespecialiseerd onderwijs. Dagelijks zetten wij ons in voor passend onderwijs voor iedere jongere in de regio Midden-Brabant.

Wat ga jij bij Biezonderwijs doen?

Jij gaat niet alleen onderwijs bieden aan onze leerlingen, jij gaat ze verder helpen in het leven. Biezonderwijs biedt specialistisch onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben om goed te kunnen leren en ontwikkelen. Met jouw team ga je op zoek naar de beste aanpak. Daarnaast leren we graag van elkaar en staan we binnen Biezonderwijs voor elkaar klaar. Als docent vind jij het een uitdaging om de schooltijd tot een onvergetelijke tijd te maken voor jouw leerlingen en hun ouders. Jij zorgt ervoor dat leerlingen zich veilig voelen en stimuleert ze om zich op hun eigen manier verder te ontplooien. Verder realiseer jij je als geen ander dat zeker in deze doelgroep elk kind anders is en stem jij jouw onderwijs hierop af.

Wat vragen wij van jou als leerkracht/docent speciaal onderwijs?

Je hebt een groot hart voor onze doelgroep en een passende onderwijsbevoegdheid (d.w.z. een  PABO-diploma, en/of  eerste- tweede graad bevoegdheid (of je voldoet aan de mijlpalenregeling. Deze lesbevoegdheid is een harde eis.)

Verder vragen we dat je:

 • Gedreven bent om elke dag het beste uit jezelf te halen
 • Flexibel en betrokken bent om elke leerling zijn/haar eigen onderwijs te bieden
 • Persoonlijk wilt groeien en graag kennis wilt delen met onze medewerkers
 • Graag samen met ons hét verschil maakt

Wat bieden wij jou als leerkracht/docent speciaal onderwijs?

Jij komt te werken in een betrokken onderwijsorganisatie waar onze leerlingen centraal staan. Wij bieden ze passend onderwijs, waarmee zij zich op hun eigen manier verder kunnen ontwikkelen. Buiten deze mooie manier van onderwijs bieden wij jou:

 • De mogelijkheid om impact te hebben: jij bent die leerkracht die onze kinderen en jongeren toekomstperspectief biedt en het verschil voor ze maakt.
 • Groei en ontwikkeling: we koesteren onze professionals en investeren in opleidingen, coaching en training.
 • Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair team.
 • Flexibiliteit: je kunt werken binnen verschillende pedagogische en/of onderwijskundige concepten en met diverse doelgroepen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: collectieve ziektekostenregeling – jaarlijks verhoging – structurele eindejaarsuitkering 6,3% – vakantie uitkering 8% – nominale uitkering ‘Dag van de Leraar’ -werkgeversbijdrage levensloopregeling 0,8%
 • Vertrouwen; Bij gebleken geschiktheid bieden wij je op termijn een vast contract.
 • Een zorgvuldig inwerktraject.

Kortom; Ben jij die leraar met passie voor het vak, de doelgroep en de mens in het algemeen en wil jij samen met ons het beste uit onze leerlingen en jezelf halen?

Sollicitatieprocedure

Spreekt de vacature je aan? We komen graag met je in contact. Stuur jouw CV en motivatie naar:  werkenbij@biezonderwijs.com

Heb je vragen, bel dan naar 013 – 210 01 21. Onze bereikbaarheid kan tijdens de meivakantie anders zijn dan je gewend bent, en vanaf 4 mei weer zoals gebruikelijk. Je kunt vragen naar Nicole Olesen, HR-adviseur of je wordt teruggebeld.

We zijn benieuwd naar jou!

Heb jij geen onderwijsbevoegdheid (en voldoe je niet aan de mijlpalenregeling), maar spreken de vacature en Biezonderwijs je wel aan? Klik dan hier om te kijken of er mogelijkheden zijn als zij-instromer.

In de huidige ontwikkelingen met corona hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Mocht je op gesprek komen, dan zorgen we voor een veilige setting, zodat we op afstand kennis kunnen maken. Ben jij onze kandidaat? Wij zorgen voor een aangepast inwerkprogramma, volgens de richtlijnen van het RIVM. Je wordt, zo nodig op afstand, begeleid door een leerkracht en maakt deel uit van het team.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.