Biezonderwijs > Team sbo Westerwel ontvangt ‘Dankpaneeltje’ voor verdiensten tijdens lockdown

Team sbo Westerwel ontvangt ‘Dankpaneeltje’ voor verdiensten tijdens lockdown

Onze medewerkers van sbo Westerwel hebben onlangs een ‘dankpaneeltje’ ontvangen van de gemeente Tilburg. De dankpaneeltjes zijn voor Tilburgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt tijdens de lockdown begin dit jaar. Die anderen geholpen, gesteund en getroost hebben of die overeind zijn gebleven in de moeilijke tijd.

Leerkracht Jeanne van Hersel van sbo Westerwel nomineerde het team van Westerwel via een mooie videoboodschap. Want team Westerwel bood een veilige omgeving voor vele kwetsbare leerlingen tijdens de lockdown. Ook tijdens de meivakantie ging de opvang door. Woensdag 7 april heeft adjunct-directeur Moniek Huijbregts het dankpaneel op Westerwel in ontvangst mogen nemen.

Kunstenaar Riette Sommerdijk vertaalde de nominatie in een prachtig ontwerp. Zij gaf daarbij de volgende toelichting: Een zorgzame en daadkrachtige moedervlinder die waakt over haar kostbare kroost. Het dankpaneeltje is ‘getekend’ met de naaimachine. Riette Sommerdijk maakte voor alle twintig coronahelden een uniek ontwerp. In elk dankpaneeltje is een hartje verstopt.

Kijk voor meer informatie op www.dankraamtilburg.nl

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.