Biezonderwijs > Nieuwe directeuren op VSO Parcours en Praktijkcollege Tilburg

Nieuwe directeuren op VSO Parcours en Praktijkcollege Tilburg

Biezonderwijs heeft de afgelopen maanden twee nieuwe directeuren benoemd. Marjolein Hoevenaars uit Best is 1 juni gestart als nieuwe directeur op VSO Parcours. Nanneke Tuerlings uit Tilburg start op 1 augustus bij Praktijkcollege Tilburg.

Marjolein Hoevenaars

Marjolein werkte hiervoor als afdelingsleider havo bovenbouw op het Jacob Roelandslyceum in Boxtel. Ze werkte op die school eerder ook als zorgcoördinator. We hebben haar tijdens de selectieprocedure leren kennen als een vrouw met veel energie, een groot empathisch vermogen en als een communicatieve, sterke persoonlijkheid.

Nanneke Tuerlings

Nanneke Tuerlings start 01 augustus 2020 als nieuwe directeur op het Praktijkcollege Tilburg. Nanneke is nu directeur van de School voor Inburgering en Educatie (onderdeel van ROC Tilburg). Ze is verantwoordelijk voor anderstalige en laaggeletterde volwassen cursisten. Een doelgroep waarbij participeren niet altijd vanzelfsprekend is.

Maatschappelijke opdracht

Nanneke: “Praktijkcollege Tilburg vervult een belangrijke maatschappelijke opdracht. De samenleving heeft behoefte aan onze makers en doeners. Ik heb er ongelooflijk veel zin in om me in te zetten voor deze jongeren, zodat zij uiteindelijk een passende baan vinden of een vervolgopleiding kunnen gaan doen.”

Op het Praktijkcollege start na de zomervakantie ook een aantal nieuwe adjunct-directeuren waarmee Nanneke gaat samenwerken. Tot de zomer blijft waarnemend directeur Alexander van den Broek aan het roer en hij zal Nanneke voorbereiden op het nieuwe schooljaar.

We wensen onze nieuwe directeuren ontzettend veel succes met hun nieuwe loopbaan bij Biezonderwijs en we verheugen ons op een goede samenwerking!

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.