Biezonderwijs > Great Place To Work

Biezonderwijs is een Great Place To Work

Ons werk neemt een groot deel van ons leven in beslag. Het is dus belangrijk dat we doen wat we leuk vinden, in een organisatie die bij ons past. Ook is bewezen dat bevlogen medewerkers beter presteren en meer plezier hebben.

Biezonderwijs liet Great Place To Work daarom een onderzoek doen naar de organisatiecultuur. We zijn er erg trots op dat we op basis van de resultaten het certificaat ‘Great Place To Work’ hebben behaald!

Medewerkersonderzoek

Bij het onderzoek door Great Place To Work beoordeelden collega’s bij Biezonderwijs hoe ze kijken naar hun baan, collega’s en het management.

Met de uitkomsten hebben we beter inzicht in hoe we het doen op het gebied van vertrouwen, trots en plezier. Wat gaat goed en wat zijn aandachtspunten?

Dit zijn mooie uitgangspunten om van Biezonderwijs een nóg leukere werkplek te maken voor huidige én nieuwe collega’s.

Werken bij Biezonderwijs?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij aan de slag bij een Great Place To Work? Kijk op onze vacaturepagina of er een passende functie voor jou tussenstaat.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.