Biezonderwijs > Nieuw trainingsaanbod Expertisecentrum De Kracht

Nieuw trainingsaanbod Expertisecentrum De Kracht

Bij ons Expertisecentrum De Kracht is afgelopen maanden hard gewerkt om het trainingsaanbod te vernieuwen. Ben je benieuwd naar wat zij te bieden hebben? We geven je een overzicht van alle trainingen die gegeven worden in het nieuwe schooljaar.

Neem een kijkje en laat je inspireren! Heb je interesse om deel te nemen, klik hieronder dan op de training naar keuze en meld je aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot twee weken voorafgaand aan de training. Mocht je toch later nog willen aanmelden of heb je vragen over een specifieke training, neem dan contact op met de trainer. Of neem contact op met De Kracht via info@dekracht.com of 013-2100126.

Klik hieronder op de training naar keuze en zie alle details van de training .

Trainingsaanbod De Kracht 2020/2021

September 2020

Oktober 2020

November 2020

Januari 2021

Februari 2021

Maart 2021

April 2021

Naast bovenstaand aanbod biedt De Kracht ook trainingen en coaching op maat (individueel of klassikaal). Kijk voor het volledige aanbod op onze website. En ben je al bekend met ons coachingstraject voor startende leraren? Een compleet pakket voor goede begeleiding aan starters in het onderwijs.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.