Biezonderwijs > Leerling Isis wil nog wat kwijt nu Dave Ensberg-Kleijkers weggaat bij Biezonderwijs

Leerling Isis wil nog wat kwijt nu Dave Ensberg-Kleijkers weggaat bij Biezonderwijs

Onze bestuurder Dave Ensberg-Kleijkers neemt 15 februari afscheid van Biezonderwijs, hij wordt directeur/bestuurder van Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton. We vroegen onze leerling Isis van SO De Bodde wat zij ervan vindt dat hij vertrekt.

Isis is een leerling van De Bodde SO, zij kent Dave van zijn bezoeken aan de school. Haar docente Berna vertelt: ”Isis maakt altijd gelijk een praatje met nieuwe mensen en vooral volwassenen vindt ze erg leuk om mee in gesprek te gaan. Elke keer als ze Dave al in de gang aan ziet komen, roept ze stralend: Hé Dave!”

Wanneer heb je meneer Dave leren kennen en wat vind je van hem?
‘Bij de Snorkels, dat is mijn vorige klas. Hij is lief!’

Wat heeft meneer Dave voor je betekend en hoe is dat zo gekomen?
‘Hij is aardig en omdat hij elke dag (dit is in werkelijkheid een paar keer in het jaar, maar goed ) bij ons in de klas ‘hallo’ kwam zeggen.’

Wat vind je ervan dat meneer Dave weggaat?
‘Ik vind het jammer, omdat hij mijn vriend is. En veel plezier bij CDA! Hij werkt daar en mijn opa kent hem ook en werkt ook bij CDA. Hij heeft geld.’

Wat zou je meneer Dave willen wensen nu hij weggaat?
‘Ik wens je succes en ik ga jou een brief schrijven! Maar waarom gaat hij weg?’

Is er nog iets dat je hem nog graag zou willen zeggen?
‘Gefeliciteerd met je dochter!’ Dan vraagt ze ineens aan haar juf: Heeft Dave dan een vrouw? Hoe heet zijn dochter? Hierna praten we nog wat over Dave zijn dochter en dat hij nu papa is geworden. Isis wil later bij een kinderdagverblijf werken en krijgt dan zelf ook baby’s omdat ze met kinderen werkt, zegt ze.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.