Biezonderwijs > Drie dagen feest bij de Zonnesteen!

Drie dagen feest bij de Zonnesteen!

De Zonnesteen bestaat 10 jaar.
Een mooie reden om 3 dagen feest te vieren op 21, 22 en 23 September.

De festiviteiten startten met een presentatie voor externe relaties over de geschiedenis en de ambities van de school. Hierin werd duidelijk gemaakt dat de school nadrukkelijker contact wil zoeken met externe partners om te kijken waar beide partijen meer voor elkaar kunnen betekenen.

Op de tweede dag kregen de leerlingen taart en limonade, en vond namens de ouders de symbolische overhandiging van het jubileumgeschenk plaats: een aantal vrolijke zitbankjes voor in de bibliotheek.
‘s Middags verzorgde podiumkunstenaar Peer de Graaf in het Factorium een speciale jubileumvoorstelling voor de ruim 180 leerlingen en 40 personeelsleden van SBO Zonnesteen. De dag werd afgesloten met een receptie voor ouders en kinderen, en een reünie voor (oud-)medewerkers. Op 23 september werden de jubileumfestiviteiten afgerond met een studiedag voor de medewerkers.

p1050641-verkleind p1050648-verkleind

Waarnemend directeur Karin de Lange: “Het was een mooi jubileum, waarbij we ook afscheid hebben genomen van vertrekkend directeur Yvonne Somers. Het is mede dankzij haar dat het team van SBO Zonnesteen in 10 jaar tijd van twee aparte eilandjes naar één hechte familie is gegroeid. Tot slot verdienen ook de leerlingen van Parcours een pluim. Zij hebben zowel op woensdag als op donderdag op een geweldige manier de catering van de receptie verzorgd!

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.