Biezonderwijs > Docenten laten zien waarom zij hebben gekozen voor Biezonderwijs

Docenten laten zien waarom zij hebben gekozen voor Biezonderwijs

Het onderwijs komt de laatste tijd niet zo positief in het nieuws. Lerarentekorten, volle klassen, stakingen… Bij Biezonderwijs laten we zien dat werken in speciaal onderwijs juist machtig mooi is.

We zijn al enige tijd bezig met het maken van films van al onze scholen waarin we laten zien wat het betekent om in het speciaal onderwijs te werken. Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen leerkrachten? Daarom hebben we voor het maken van de films één of twee docenten per school gevolgd tijdens hun werk als leerkracht in het speciaal onderwijs bij Biezonderwijs.

Ze vertellen over hun drijfveren, waarom ze juist voor deze doelgroep hebben gekozen en wat ze zoal meemaken in de klas. We brengen in beeld wat voor prachtig werk zij verrichten op de scholen van Biezonderwijs. Ze vieren kleine succes met leerlingen die extra begeleiding nodig hebben, ze hebben intensief contact met ze om ze écht te laten groeien. Als leerkracht in het speciaal onderwijs doe je er toe.

Binnenkort volgen de eerste resultaten van deze draaidagen en kun je onze bevlogen docenten zelf aan het werk zien. Dankzij de inzet van onze docenten en de leerlingen. Stay tuned!

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.