Jij kunt je inleven in de bijzondere behoeften van de leerlingen en wordt blij van elke stap die je met ze kunt zetten! Je snapt dat elk kind iets anders nodig heeft en bent creatief in het uitzoeken wat bij welk kind past. Je weet een veilige omgeving te creëren, zodat het zelfvertrouwen kan groeien. Wil jij aan de slag als Onderwijsassistent en herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan maken we graag kennis met je!

Wie zijn wij?

De Keyzer is een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen uit de regio Midden-Brabant. Speciaal Onderwijs (SO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

De Keyzer biedt leerlingen extra ondersteuning en begeleiding op het gebied van gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling en is specialist in het verzorgen van onderwijs aan kinderen en jongeren met het autisme spectrum stoornis.

Op onze school werkt een enthousiast team van professionals met hart voor onze leerlingen. Samen zorgen we voor een omgeving waar leerlingen zich veilig en geaccepteerd voelen en waar ze met plezier naar school gaan. We werken aan een optimale sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van iedere leerling. Wij zien de mogelijkheden!

Wat ga je doen?

Als onderwijsassistent ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de leraar bij het verrichten van onderwijsinhoudelijke taken en lever je een praktische en organisatorische bijdrage aan het klassenmanagement.

Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel worden van ons Biezonderwijs-team? We komen graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatie vandaag nog door via de onderstaande sollicitatieknop “solliciteer direct op deze functie“. Heb je vragen over de functie? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob van der Meijden. Je kunt hem bereiken via het nummer: 0135324550.

Solliciteren kan tot 11 april.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.

Wil jij dagelijks het verschil maken voor onze leerlingen bij wie het leren niet vanzelf gaat? Ben jij een echte teamspeler, iemand die snel kan schakelen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Gaat jouw hart sneller kloppen van begrippen zoals gedrag, diversiteit, betrokkenheid, collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling? Super! Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een Gedragswetenschapper. Iemand die onze leerlingen extra intensieve ondersteuning biedt op het gebied van leren en gedrag.

Wat ga je doen?

In jouw rol als gedragswetenschapper word je onderdeel van een zeer enthousiast en gedreven team. Door middel van extra intensieve ondersteuning op het gebied van leren en gedrag sta jij elke dag klaar voor de leerlingen en de collega’s. Jij weet als geen ander hoe je kan helpen met het herkennen en oplossen van gedragsproblematiek en ontwikkelingsproblemen. Anders gezegd, als gedragswetenschapper ben je in staat om te achterhalen waar het onverklaarbare gedrag van de leerling vandaan komt. Vervolgens ga je hiermee aan de slag.

Door goed te observeren en te analyseren, zorg je ervoor dat elke leerling de juiste hulp en coaching krijgt. Je werkt vooral op het gebied van het gedrag en het sociaal en emotioneel functioneren van de leerlingen. Je houdt je daarin vooral bezig met de ontwikkeling van het kind.

Daarnaast ben je niet alleen het aanspreekpunt voor de leerkrachten en de leerlingen, maar ook voor de ouders en verzorgers van de leerlingen. Je geeft ze advies en zoekt uit bij welke organisaties hun kind het beste op zijn of haar plek zit om therapie te volgen indien gewenst. Zonder navigatie weet jij de juiste route op de sociale kaart uit te stippelen. Uiteraard is dat voor iedere leerling anders. Dat vraagt veel flexibiliteit van jou als gedragswetenschapper. Of het nu gaat om een leerling met ADHD of autisme, met jouw expertise weet jij elke keer weer de adviezen en ondersteuning zo af te stellen dat elke leerling kan rekenen op de juiste coaching en begeleiding.

Het is mogelijk om met ingang van het nieuwe schooljaar te starten of indien gewenst eerder.

Wie zijn wij?

De 190 leerlingen van het voorgezet speciaal onderwijs op Parcours (12 t/m 18 jaar) hebben extra ondersteuning en begeleiding nodig op het gebied van leren, gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling. Het zijn stuk voor stuk oprechte kinderen met een hulpvraag. Wij bieden praktijkgericht onderwijs (leerroute arbeid) en vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg (leerroute vervolgonderwijs). We hebben daarnaast aandacht voor sociale vaardigheden, leren leren en het ontwikkelen van (arbeids)competenties.

Als team van vijftig professionals denken we vooral in kansen en mogelijkheden. We zijn trots als het goed gaat en staan klaar als het een leerling een keer tegenzit.

Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel worden van ons Biezonderwijs-team? We komen graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatie vandaag nog door via de onderstaande sollicitatieknop “solliciteer direct op deze functie“. Heb je vragen over de functie? Voor meer informatie kun je contact opnemen met

Marjolein Hoevenaars. Je kunt haar bereiken via het nummer: 0642535168. 

Solliciteren kan tot donderdag 6 april 2023.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.

Wil jij dagelijks het verschil maken voor leerlingen bij wie het leren niet vanzelf gaat? Ben jij iemand die snel kan schakelen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Gaat jouw hart sneller kloppen van begrippen zoals gedrag, diversiteit, betrokkenheid, collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling? Super! Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een Gedragswetenschapper.

Wat ga je doen?


Een onderzoeker bij expertisecentrum de Kracht is ondersteunend in de afname van diverse soorten psycho-diagnostisch onderzoek. Het doel van de diverse onderzoeken is voor scholen, ouders en kinderen in kaart brengen wat er nodig is om samen verder te kunnen. Dit doe je samen met je collega onderzoekers maar ook samen met de experts van de Kracht die in veel scholen werkzaam zijn.

De onderzoeken worden uitgevoerd door jou als gedragswetenschapper en/of psychologisch (onderzoeks-)assistent. Hierbij wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de handelingsgerichte diagnostiek en de richtlijnen van de beroepsvereniging NVO.

Als onderzoeker bij de Kracht werk je autonoom, objectief en analytisch en hanteer je een goede balans tussen betrokkenheid en professionele afstand. 

Het betreft hier in eerste instantie een vervanging (01-05-2023 tot 13-10-2023) met uitzicht op een vaste aanstelling. 

Wie zijn wij?

Expertisecentrum De Kracht ondersteunt, adviseert en begeleidt onderwijsprofessionals, leerlingen en teams op het gebied van schoolontwikkeling. Dit doen wij met behulp van trainingen, coaching, begeleiding en advies. Ook doen we onderzoek en diagnostiek voor kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen. Wij ondersteunen in het reguliere en specialistische primair en voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Dat doen wij met een team van 35 bevlogen professionals. Wij geloven dat een goed georganiseerde school met competente, vaardige, gelukkige medewerkers het uitgangspunt is voor goed onderwijs.

Dit doen we vanuit de volgende overtuigingen:

  • Ieder mens heeft zijn eigen hulpbronnen.
  • Ieder gedrag heeft een positieve intentie.
  • Als iemand het kan, kan een ander het leren.
  • Er bestaat geen falen alleen feedback.
  • We vragen door, om erachter te komen hoe de ander de wereld ervaart.
  • We parkeren onze vooroordelen en respecteren het model van de wereld van de ander.
  • We veranderen niet wat er gebeurd is maar oefenen invloed uit op hoe iemand er mee omgaat.
  • We hebben een nieuwsgierige, flexibele houding en de durf om te experimenteren.

Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel worden van ons Biezonderwijs-team? We komen graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatie vandaag nog door via de onderstaande sollicitatieknop “solliciteer direct op deze functie“. Heb je vragen over de functie? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rolph van Seeters. Je kunt hem bereiken via het nummer: 06-51766792.

Solliciteren kan tot 08-04-2023.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.