Biezonderwijs > Werken bij Biezonderwijs

Werken bij Biezonderwijs

Biezonderwijs is altijd op zoek naar gedreven mensen die van betekenis willen zijn voor kinderen en jongeren bij wie leren en opgroeien niet vanzelf gaat. Werken bij Biezonderwijs betekent dat je écht verschil kunt maken voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben om goed te kunnen leren en ontwikkelen. Heb jij een groot hart voor onze doelgroep? Dan komen we graag met jou in contact!

Biezonderwijs telt 9 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar,  (sbo, so, vso en praktijkonderwijs) en een eigen expertisecentrum De Kracht. Met 600 enthousiaste collega’s zetten we ons elke dag in voor passend onderwijs aan ruim 1900 jongeren in Midden-Brabant. Wij bereiden hen zo goed als mogelijk voor om weerbaar en wendbaar te zijn in de toekomst. We hebben ook een expertisecentrum De Kracht. Dit centrum ondersteunt onderwijspersoneel en leerlingen met behulp van trainingen, coaching, begeleiding, onderzoek en advies. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle toppers met een onderwijsbevoegdheid (of je voldoet aan de mijlpalenregeling). Ben je benieuwd welke werkplek binnen Biezonderwijs bij jou past? Bekijk onze video’s en zie wat iedere school zo uniek maakt.

Waarom werken bij Biezonderwijs?

  • Wij staan voor SAMEN: we werken samen met leerlingen, ouders, collega’s en met mensen en instanties om ons heen. We leggen verbindingen en leren van en met elkaar. Samen maken we het verschil voor onze leerlingen en bieden we hen toekomstperspectief.
  • Wij staan voor ONTWIKKELING: we koesteren onze professionals en investeren in opleidingen en training. Met onze Biezonderwijs-academie kunnen alle medewerkers gebruik maken van een gratis aanbod aan trainingen.
  • Wij staan voor VERTROUWEN: leerlingen, ouders en collega’s weten dat ze op ons kunnen vertrouwen. Andersom staat vertrouwen in onze mensen ook hoog in het vaandel. Daarom kunnen nieuwe collega’s, die een vaste formatieplaats gaan invullen, direct rekenen op een vast contract!
Open sollicitatie? Graag! Mail naar werkenbij@biezonderwijs.com

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.